Boston - RGP i PMMA kontaktna sočiva


Boston EO

Gas propusna (RGP) kontaktna sočiva koja imaju visok ISO/Fatt Dk (58) i imaju dokazan međunarodni uspeh kao premium RGP materijal sa dodatnom količinom kiseonika uz izuzetnu stabilnost. Dizajnirana su za pacijente koji imaju miopiju, hipermetropiju, prezbiopiju i astigmatizam. Boston EO kontaktna sočiva su proizvedena od jakog i izdržljivog plastičnog materijala podložnom kvalitetnom sprovođenju kiseonika. U poređenju sa alternativnim mekim kontaktnim sočivima, Boston EO sočiva su otporna na depozite, manje je verovatno da će zadržavati bakterije, i ne sadrže vodu .

Boston EO RGP kontaktna sočiva su vrlo poželjna sočiva od strane korisnika jer su lako čiste i ne dehidriraju, tako da je moguće uživati u udobnom dnevnom nošenju uz minimalno potrebno održavanje. Sočiva takođe dolaze s visokim ISO/Fatt DK rejtingom, što znači da sočiva smanjuju vaskularizaciju (formiranje krvnih sudova) i osetljivost oka na infekcije .


Kada nosite svoja Boston EO RGP kontaktna sočiva možete računati na savršeno fitovanje oku zahvaljujući sofisticiranom obliku i dizajnu sočiva, koja osiguravaju jasniji vid i prilagođenu pokrivenost.
Boston XO

Gas propusna (RGP) kontaktna sočiva koje odlikuju čvrstoća, stabilnost i visok-Dk material koji može biti korišćen za proizvodnju široke palete dizajna za zahtevna potrebne vida. Imaju inovativan, nov dizajn sočiva koji nudi trajnost, stabilnost i udobnost. Izrađen od materijala pod nazivom hexafocon A sadrži neverovatno visok ISO/Fatt DK (100), sočiva promovišu bolje okularno zdravlje dopuštajući kiseoniku da u potpunosti prožme sočivo zarad povećane udobnosti i beljeg, jasnijeg izgleda očiju. Boston XO sočiva se koriste u slučajevima miopije, hipetropije, astigmatizma i prezbiopije. Uz rok trajanja od godinu dana, Boston XO kontaktna sočiva je jednostavno koristiti, čuvati i pratiti, bez potrebne zamene do 365 dana.


Boston XO sočiva se sastoje od iznimno kvalitetnih materijala, koja imaju izvrsnu reputaciju za pružanje stabilnosti i prenos kiseonika. Imaju odličnu apsorpciju soli, koja promoviše komfor i zdravlje ubijajući bakterije i čuvanje sočiva u potpunosti hidriranim. Refraktivni indeks 1,415 osigurava pravilan prolaz svetla za kristalno jasan vid iz dana u noć.

Boston XO2

Gas propusna (RGP) kontaktna sočiva koje odlikuju hiper-Dk polupropustljiv material (141) koji pruža odličan prenos kiseonika kao potporu zdravlju rožnjače, omogućujući karakteristike vlaženja, otpornost na depozite i stabilnost.


Boston XO2 kontaktna sočiva su visokokvalitetna RGP sočiva izrazitih performansi čiji material obezbeđuje optimalnu vlažnost površine, što čini oči komforno vlažnim. Uz izvrsnu stabilnost, obezbeđuju konstantan jasan vid bez potreba za konstantnim prilagođavanjima. Takođe, odlikuje ih i odlična apsorpcija soli.


Ova sočiva se koriste u slučajevima miopije, hipermetropije, astigmatizma i prezbiopije, kao i u slučaju neregularnih stanja rožnjače.
Boston ES

Kontaktna sočiva su posebno dizajnirana, ultra udobna gas propusna (RGP) sočiva proizvedena za široku paletu slučajeva vezanih za miopiju, hipermetropiju, astigmatizam i prezbiopiju.


Patentirana AERCORE arhitektura osigurava maksimalan prenos kiseonika, koji poboljšava zdravlje očiju i osećaj ugodnosti tokom nošenja sočiva. Za razliku od mekih kontaktnih sočiva, Boston ES kontaktna sočiva su bez vode, što ih čini pogodnim za razvoj bakterija i prirodno otpornijim na depozite


Uprkos činjenici da Boston ES kontaktna sočiva ne sadrže vodu, one čine da oči ostanu vlažne tokom celog dana bez dehidratacije. Inovativna konstrukcija i specijalizovana boja osiguravaju jednostavno rukovanje i jednostavno postavljanje na oko optimalnu udobnost i dosledno prijanjanje. Boston ES RGP kontaktna sočiva mogu trajati duže od alternativnih mekih sočiva i mogu pružiti bolje zadržavanje oblika, osiguravajući oštriji i jasniji vid za širok spektar uslova osvetljenja i udaljenosti.
Boston Envision / Boston Ideal Aspheric

Gas propusna (RGP) kontaktna sočiva. Napredak u tehnologiji dijagnostike je pružio uvid u informaciju da su kornealna struktura i funkcija vremenom pod negativnim uticajem ukoliko nisu snabdeveni dovoljnom količinom kiseonika. Boston Envision/Ideal Aspheric je jedini RGP material koji kombinuje visok ISO/Fatt Dk (58) sa dokazanim performansama Boston ES i patentiranom Aercor arhitekturom.


Uz neuporedivu pouzdanost i udobnost, Boston Envision/Ideal Aspheric su idealan izbor za pacijente sa ekstremnim komplikacijama vida i medicinskim potrebama. Sočiva su gas propusna, što znači da su strahovito izdržljiva i prenose velike količine kiseonika u oči . Navedeno promoviše odlično zdravlje oka i daje očima belji i svetliji izgled. Jedinstven bi-asferičan dizajn unutrašnje površine prilagođava se vašim očima i osigurava dosledan, kvalitetan fit . Boston Envision/Ideal Aspheric sočiva se proizvode sa ciljem da adresiraju širok spektar problema s vidom, uključujući miopiju, hipertropiju i astigmatizam. Široko vidno polje pruža optimalnu vidnu oštrinu koja pruža jasniji pogled na svet oko sebe. Praktična plava nijansa olakšava pronalaženje sočiva u rastvoru za održavanje i ne menja boju vaših očiju .


Za razliku od mekih kontaktnih sočiva, Boston Envision/Ideal Aspheric gas propusna sočiva su bez vode, otporne na depozite i uz manju verovatnoću za razvoj bakterija. Uprkos nedostatku vode u dizajnu, sočiva nikada ne dehidriraju, tako da možete uživati u celodnevnom komforu sve dok ih nosite. Jednogodišnji životni vek je vrlo praktičan, uz potrebno svakodnevno pranje i skladištenje pre zamene nakon preporučenog maksimuma od 365 dana.